Stort tack för en intressant och spännande kväll där man kände sig riktigt indragen i den förtätade stämningen i såväl båt som rättssal.
Lycka till med alla visningar framöver. 

Sven Ögren

Ett stort tack och grattis till framgången med filmen. Den var verkligen sevärd och enormt spännande. Jag är uppväxt i Hjo och man har ju vetat om händelsen men den kommer väldigt nära när man ser din film. Väldigt suggestiv musik också, mycket passande till filmens titel!

Margareta Rörby

Hjo Kultur- och Teaterförening

Nu har jag sett filmen, som jag tycker är fin och intressant. Hade viss kännedom redan sedan tidigare, inte minst via John Bauer-kopplingen (vi miste ju tre fantastiska unga konstnärer av samma generation under bara ett decennium; John Bauer, Oskar Andersson och Ivar Arosenius). Ni har verkligen fått ut mycket ur varje resurs: bilder, manus, skådespelare, Zachrissons berättarröst, och gjort den film ni avsåg att och ville göra, utifrån de givna resurserna. Fint gjort! 

Jan Lumholdt

Den ödesmättade dramatiken, den suggestiva berättarrösten, musiken och den speciella 3D-grafiken som filmen levandegör frågeställningarna kring katastrofen med är imponerande! Skådespelarna med sina olika profiler gör att rollkaraktärerna känns äkta. Om än den tragiska händelsen som sådan är känd för många är det säkerligen minst lika många som filmen med spänning får kunskapsluckor fyllda

Ansgar Lindblom

Föreningen Grenna Kulturgård

Har idag varit i Hjo och sett en förhandsvisning av filmen Ödesnatten på Vättern, av Thom Britten Austen och Bernt Johansson...filmen är riktigt bra med ett tilltalande upplägg av innehållet. Även om man vet vad som hände blir man delaktig och fullt engagerad i händelseförloppet. Snyggt filmad och effekter som förhöjer upplevelsen. Detaljerna noga övervägda och välarbetade. Fler intressanta skådespelare.

Eva Edevik

Teaterstickorna i Jönköping

Men ååh så bra!!! 👍👍👍Gustaf och hans kompisar satt som klistrade! Dramatisk och gripande, man ville hela tiden bara få veta mer. Och man kände verkligen med de olika människorna och deras öde.. Så himla duktig du är!...  Det vore skoj att få se den igen eller tom kunna köpa hem ett exemplar. 

Sophia Wenneryd

Förhandsintresset är större än på länge, så vi kommer troligen köra en extraföreställning redan på söndag kväll. Hittills har vi 30 förhandsbokade biljetter till på söndag (normal har vi inte förhandsbokningar).
Tobias Andersson
Biografföreningen GalaXen

Idag kom det någonstans mellan 40-50 personer, ...på söndag kör vi ytterligare en extravisning och till måndag har vi redan 15-20 bokningar.

10-11-2020

Nu har vi visat filmen för ca:200 elever årskurs 7-9 och det har gått kanon, vi kommer att visa filmen för årskurs 6 på fredag.

Förutom två föreställningar den 19:e kommer vi även visa filmen för PRO medlemmar den 26:e till ordinarie biljettpris 
 

Tobias Andersson

Biografföreningen GalaXen